Fındık

Fındık

Günde 1 porsiyon/30 gr. fındık, kalp ve damar sağlığının normal fonksiyonuna destek verir.
Yüksek lif ve protein içerir. Günlük 1 porsiyon (30 gr) veya 2 porsiyon fındık hücre ve kalp sağlığı göstergelerinde iyileşmeler olmasına destek sağlar.
Fındık, diğer sert kabuklu yemişler gibi besin öğeleri açısından son derece zengindir ve yüksek oranda protein, yağ, vitamin ve mineral içerir. E vitamini, manganez ve bakır gibi zengin bir vitamin ve mineral kaynağı olan fındık, yüksek omega-6 ve omega-9 yağ asitleri içeriğine sahiptir. Günde 1 porsiyon (30 gr.) fındık, kalp ve damar sağlığının normal fonksiyonuna destek verir. Yüksek lif ve protein içeren fındık, içerdiği sağlıklı yağ asitleri, diyet lifi, antioksidanlar, potasyum ve magnezyum ile kan basıncını düzenlemeye yardımcı olabilir. 1 porsiyon fındık (30 gram) günlük manganez gereksiniminin %87'sini sağlar. Fındık, vücuttaki antioksidan korumayı arttırdığı bilinen fenolik bileşikler açısından zengindir. En yüksek antioksidan konsantrasyonunu elde etmenizi sağlamak için fındığın ince kahverengi zarı ile yenmesi önerilir.
PEYMAN SOSYAL
Bizi sosyal medyada
takip edin